L’experiència és la clau

Qui Som

Pulidos Nieto és membre de l'”Asociación de Pulidores de España” (https://pulidores.eu) una associació sense ànim de lucre en l’àmbit estatal que s’encarrega de lluitar pels interessos del sector. Una associació que busca la unió, per aconseguir uns estàndards de rigorositat i qualitat en els treballs de tractaments de terres. Com a membres d’aquesta associació, compartim tècniques, dubtes, productes, en definitiva coneixements amb tots els membres de l’associació. Aconseguint així donar sempre el millor servei, amb la millor tecnologia.

Pulidos Nieto és una empresa amb 5 anys de recorregut, però amb una experiència en el gremi polidor de més de X anys.

Portat per en Santi, polidor de primera generació que demostra la seva entrega en un ram que li va cridar l’atenció, que va aprendre gràcies al seu mentor que li va transmetre tot el coneixement perquè aquest ofici acabi formant part de la seva vida.

Tenim uns valors molts clars, aposta 100% per la seguretat del treballador, i per un treball de qualitat. Per aquesta raó estem sempre en constant contacte amb els nostres proveïdors per tal de poder estar al dia de qualsevol maquinària o producte que aconsegueixi millorar els punts claus de l’empresa.

Per Pulidos Nieto el teu terra és el meu terra, i per aquesta raó treballem amb una persistència, delicadesa, i coneixement, per aconseguir el terra que voldríem per a casa nostra.